Proef en Geniet verzorgt een compleet verzorgde wijnproeverij

Proef en Geniet verzorgt voor u een compleet verzorgde wijnproeverij, waar, wanneer en voor wie u maar wilt.

Wilt u een gezellige avond invullen met vrienden, familie of kennissen in een informele sfeer bij u thuis of wilt u met uw personeel een gezellige middag of avond organiseren, misschien wilt u uw zakelijke relaties verwelkomen met een wijnproeverij, tevens bestaat de mogelijkheid om een wijnproeverij te organiseren als onderdeel van een receptie voor bijvoorbeeld de opening van uw zaak of als onderdeel van een bedrijfsmeeting.

PageGedurende ca. 2 uur worden er altijd minimaal 8 verschillende wijnen geproefd uit zowel de oude als uit de nieuwe wijnlanden, al deze wijnen zijn afkomstig en nabestelbaar uit het assortiment van Proef en Geniet. De samenstelling van de wijnen kunnen per proeverij verschillen, zo kunt u denken aan een wijnproeverij speciaal samengesteld met zomerwijnen, of wijnen speciaal voor tijdens de feestdagen etc. Gedurende de proeverij die begint met een uitleg over de juiste proeftechniek word ook uitgebreid uitleg gegeven over de herkomst van de geproefde wijnen alsmede algemene informatie over wijnen aller aard, actuele ontwikkelingen en trends over wijnen etc. Daarnaast hebt u tijdens de avond uiteraard de gelegenheid om zoveel te vragen wat u maar wilt. Voor een vaste prijs word de proeverij voor u verzorgd inclusief de geproefde wijnen, glaswerk, kannen met water, proefformulieren en stukjes stokbrood om uw smaak te neutraliseren, eventueel zorgt Proef en Geniet ook voor meubilair zoals statafels.

De wijnproeverij zal zo worden opgezet dat hij geschikt is voor iedereen, zowel voor de ervaren wijnliefhebber als voor de minder ervarene wijndrinker, er zullen geen onnodige moeilijke wijntermen worden genoemd zodat deelname voor iedereen toegankelijk is, de minimale leeftijd is 18 jaar. Voorafgaand aan de proeverij heeft u altijd volop de gelegenheid om uw specifieke wensen en voorkeuren aan te geven, zo kan ik de proeverij voor u organiseren zoals u het graag wilt.

Zoals u ziet biedt Proef en Geniet voor iedereen een ruim scala aan mogelijkheden om iets te organiseren, samengesteld naar uw eigen wensen, heeft u nog vragen of is iets u nog niet duidelijk, ik hoor het graag !